top of page
  • Florette Vervloet

2024 staat in het teken van rust


Hoewel ik niet zo bezig ben met het nieuwe jaar en de voornemens die daarbij horen. Kies ik wel elk jaar een focuswoord. Een woord dat mij dat jaar naar een nieuw niveau kan brengen. In 2023 was dit spelen. Spelen is voor mij experimenteren en ontdekken, een woord ingegeven door mijn innerlijk kind en zij heeft met volle teugen kunnen genieten.


Dit jaar ga ik voor iets totaal anders, het lijkt soms zelf het tegenovergestelde. Maar dit is het zeker niet. Mijn focuswoord voor 2024 is rust. Mijn lichaam vraagt erom, maar ook mijn hoofd. Rust wil ik inbouwen in mijn leven in het aantal werkuren, maar ook in stressvolle situaties wil ik beter de rust in mijn hoofd en lichaam kunnen bewaren. Ik ga rust creëren in mijn bedrijf en mijn privéleven. Rust is een woord dat me ingegeven is door mijn innerlijke moeder. Degene die wil dat ik de cyclus van het leven volg en mijn lichaam en zijn eer. Zij mag iets meer aandacht krijgen in mijn leven want ik zet haar vaak aan de kant.


Maar rust is ook het woord dat mijn aanbod gaat bepalen dit jaar. Hoe kan ik meer rust brengen in jou bedrijf door automatische processen? Door tools te gebruiken die je geen stress meer bezorgen. Door mee te denken met jou hoe jij je online business of aanwezigheid kan opzetten op een manier die bij jou past. Zodat jij ook meer rust kan ervaren. Rust door te weten dat je iemand hebt waarbij je terechtkan. Iemand die je duidelijkheid geeft, duidelijkheid in je structuur, duidelijke prijzen heeft en duidelijke communicatie op hoog op de prioriteitenlijst plaatst.


Rust is mijn focus, maar stiekem ook wat iedereen wil. Dus laat me helpen ook meer rust in jou leven te brengen. Dat wil ik doen dit jaar en laatst was ik bij een groep vrouwen en de woorden die daar gesproken werden is dat ik altijd rust uitstraal en dat ik rust breng. Ook al voel ik dit helemaal niet in mijzelf, blijkbaar is dit wel wat andere zien. Dus zo lijkt het woord dat ik enkele weken geleden gekozen had weer helemaal perfect voor nu.


Als jij meer rust wil ervaren in 2024 in je business en de tools die je gebruikt. Je website en hoe je verkopen en processen werken? Plan dan een kennismakingsgesprek in en wie weet kan ik iets meer van mijn rust aan jou overdragen.
Comments


bottom of page