top of page

DIENST

Website op maat met boekingssysteem en e-mailmarketing

OVER HET PROJECT

Céline Laridon kwam bij me met een duidelijke missie: haar sterk verouderde website moest dringend vernieuwd worden. Ze had haar dienstenpakket uitgebreid en wilde een moderne website waar klanten eenvoudig online afspraken konden boeken. Haar nieuwe website moest niet alleen functioneel zijn, maar ook volledig aansluiten bij haar uitstraling en persoonlijkheid.

Samen gingen we aan de slag. Het resultaat? Een prachtige, up-to-date website die een perfecte weerspiegeling is van Céline. Het nieuwe boekingssysteem zorgt ervoor dat haar klanten nu moeiteloos online afspraken kunnen maken, wat haar werk een stuk efficiënter maakt.

Wat deze samenwerking bijzonder maakte, was dat Céline zich echt gesteund voelde. Het voelde voor haar alsof ik een deel van haar freelance team werd. Ze vertelde me dat ze het fijn vond dat ik meedacht alsof het mijn eigen project was, wat haar veel rust en vertrouwen gaf.

HAAR EIGEN WOORDEN

"Wat ik het meest waardeerde, was haar geduld en oplossingsgerichtheid"

Ik ben dolblij met het eindresultaat. Mijn nieuwe website ziet er geweldig uit en is helemaal up-to-date, precies wat ik nodig had. De communicatie tijdens het proces verliep vlekkeloos; Florette hield me constant op de hoogte van de voortgang met behulp van handige video's en overzichten.


Wat ik het meest waardeerde, was haar geduld en oplossingsgerichtheid. Als er iets aangepast moest worden, bleef ze kalm en vond altijd een oplossing. Dit gaf me het vertrouwen dat mijn project in goede handen was. Haar meerwaarde ligt in het feit dat ze echt meedenkt en waardevolle input geeft. Ik voelde dat ze precies begreep wat ik nodig had. Drie woorden die haar aanpak typeren zijn: goede communicatie, vlotte samenwerking en duidelijkheid.


Ik zou haar aanraden aan ondernemers die goed weten wat ze willen. Samen bereik je dan echt iets fantastisch. Onze samenwerking verliep super vlot en ze dacht aan dingen die ik zelf nooit zou bedenken. Dit was voor mij van onschatbare waarde, vooral omdat ik meestal alleen werk.

Het resultaat

Voor onze samenwerking
bottom of page