top of page

DIENST

Website op maat met boekingsmodule en webshop

OVER HET PROJECT

Marijke van DoggyWise stond voor een grote uitdaging met haar website. De site was opgezet op WordPress met een boekingssysteem dat voor haar en haar klanten te ingewikkeld was. Marijke kon zelf niet makkelijk aanpassingen doen en haar klanten hadden moeite met het inschrijven voor lessen, wat vaak tot frustratie leidde. Hierdoor liep ze belangrijke inkomsten mis.

Marijke, die met hart hondenouders ondersteund, had behoefte aan een eenvoudiger systeem. Ze wilde dat alles voor haar klanten duidelijk en makkelijk te gebruiken was, en dat ze zelf niet steeds moest bijhouden hoeveel lessen er nog over waren in een lessenpakket.

Om Marijke te helpen, hebben we een nieuwe website voor DoggyWise ontworpen met Wix. Dit platform maakt het voor Marijke veel makkelijker om zelf updates te doen en zorgt er ook voor dat haar klanten moeiteloos lessen kunnen boeken. Alles is nu ondergebracht in één overzichtelijk systeem waar zowel Marijke als haar klanten blij mee zijn.

HAAR EIGEN WOORDEN

"Mijn puberlessen waren meteen uitverkocht"

Florette heeft mijn bestaande website volledig vernieuwd. Mijn vorige site was niet gemaakt met Wix, en ik merkte dat ik voor elke kleine wijziging afhankelijk was van mijn webontwikkelaar. Florette heeft de oude website succesvol overgezet naar Wix en me grondig wegwijs gemaakt in dit gebruiksvriendelijke platform. Ze heeft alle automatiseringen en boekingssystemen perfect ingesteld, waardoor het nu veel gemakkelijker is om zelf aanpassingen te doen, zowel aan de layout als aan de teksten. Ook de Wix-app is een uitkomst, waardoor ik alles eenvoudig kan beheren, mijn agenda kan bekijken of ter plekke een kortingsbon kan maken.

Dankzij deze nieuwe website, die Florette voor mij heeft opgezet, zag ik mijn omzet vrijwel onmiddellijk stijgen. Mijn aanbod voor puberlessen was direct na lancering uitverkocht. Ik ben Florette enorm dankbaar voor de vrijheid en de groeimogelijkheden die ze mij met deze overstap heeft geboden.

Het resultaat

Voor Marijke was vooral de gebruiksvriendelijk voor haar klanten belangrijk. Een veelzijdig boekingssysteem dat aan al haar wensen kon voldoen.

Het boekingssysteem
bottom of page