top of page

DIENST

Fix Your Wix

OVER HET PROJECT

Celine contacteerde me om de website van haar vakantiewoningen in een nieuw jasje te steken. De website oogde wat verouderd en leidde niet meer tot nieuwe boekingen. Gelukkig beschikte haar site al over kwalitatieve foto's en was alle benodigde informatie voorhanden. Met Fix Your Wix heb ik haar bestaande Wix-website naar een hoger niveau gebracht. Dankzij een nieuw design en een herstructurering van de pagina’s vinden vakantiegangers hun weg weer naar Doux Séjour. Daarnaast heb ik enkele SEO-optimalisaties doorgevoerd, waardoor de website nu ook beter vindbaar is op Google. Zo kunnen meer mensen genieten van een stijlvolle vakantie in deze prachtige villa’s in De Haan.

HAAR EIGEN WOORDEN

"Tijdsbesparend voor mij en meteen een geweldig resultaat"

Ik was op zoek naar iemand die echt goed is met Wix, omdat mijn website dringend een grote update nodig had. Die was ondertussen al drie jaar oud en ik zocht ook een betrouwbare partner voor de toekomst. Tijdens ons eerste gesprek voelde ik meteen dat Florette het uitstekend zou doen. Ze keek ook meteen verder dan wat ik zelf in gedachten had. Alle afspraken werden keurig nageleefd en het project verliep super vlot!


Samenwerken met Florette is helder, efficiënt, en ze weet precies waar ze mee bezig is. Ze denkt mee om de website nog beter te maken. En ze komt met ideeën waar ik zelf niet aan zou denken, die ook kostenbesparend kunnen zijn of die andere opties aanbieden. Dankzij Florette heeft de website een nieuwe, frisse look gekregen, is gebruiksvriendelijker geworden en helemaal up-to-date volgens de huidige normen. Dit alles zonder dat ik veel input heb moeten geven, dus tijdsbesparend voor mij en meteen een geweldig resultaat.


-Celine Laridon

Na Fix Your Wix

Focus lag op duidelijkheid voor vakantiegangers en makkelijk boeken van woning

Voor Fix Your Wix
bottom of page