top of page
Knappie_Bureau_02.jpg

INTUÏTIEVE WORKSHOP

Ontdek je unieke (merk)identiteit en onderscheid je van de massa

Voor Hondernemers

28 maart 2024 - 10u - 16u

"Met jou voel ik echt een klik"

ZIJN DAT NIET DE MENSEN DIE JE WILT HEBBEN?

Hoe beter jij weet wat je echt wilt, hoe makkelijker jij jezelf in de wereld kan zetten en hoe meer je kunt verkopen. Want mensen willen bij jou zijn en bij niemand anders.

Opvallen tussen honderden concurrenten kan alleen maar als jij een sterke merkidentiteit hebt, of een sterke personal brand. En die gaat verder dan kleurtjes alleen. Die moet komen vanuit jezelf, je intuïtie en niet vanuit je hoofd.

Je hoeft niet meer te kijken hoe naar anderen het doen, omdat je weet wat jij wilt doen. Je bent niet meer een van de zovelen, maar springt er uit door jou unieke kwaliteiten. 

Je merkidentiteit bepalen vanuit je diepste kern zorgt ervoor dat je alles kan doen en steeds dit kan blijven meenemen. Je ontdekt waarvoor jij leeft en wat jij echt wilt brengen naar de wereld. Dit wordt de rode draad doorheen alles wat je doet of het nu je visuele identiteit is, de bepaling van je droomklant of de opbouw van je website. Je merkidentiteit / personal brand ontdekken en uitwerken is de kapstok waaraan je alle andere onderdelen in je leven en business kan ophangen.

Maar wie zijn wij dan?

Florette Vervloet in de natuur

FLORETTE VERVLOET

Aan de ene kant heb ik een unieke brand uitgebouwd met INMIND, die mensen en dieren dichter naar elkaar helpt komen met Human Design. Maar daarbuiten help ik op dagelijkse basis mijn klanten met het structureren van hun verhaal, aanbod en pas ik dit allemaal toe in een unieke website. Die écht ervoor zorgt dat jij eruit gaat springen. Ik maak niet zomaar websites, ik werk mee aan de kern van het bedrijf.

AYLA VERSCHUEREN

Denk je aan Ayla, dan denk je pups en prachtige cartoons. Ayla heeft niet alleen een heel duidelijk verhaal. Maar ook een heel herkenbare (merk)identiteit. Ze helpt ook andere ondernemers deze identiteit te vinden en die consistent te gebruiken. Ayla specialiseert zich in kleuren, logo's en vormgeving. Ook hier moeten deze jouw unieke zelf reflecteren om het goed te laten voelen, dit is wat Ayla brengt.

Ayla Verschueren met haar hond

Na deze workshop heb je:

Een duidelijk beeld hoe jij je kan differentiëren van je collega's. Niet bedacht met je hoofd, maar aansluitend op innerlijke noden.

Je aanbod scherper, alleen nog zaken doen die echt passen bij jou en je toekomst. Kwaliteit over kwantiteit. 

Weet je hoe je je klant juist aanspreekt, zodat de juiste klanten niet meer twijfelen, maar sowieso bij jou willen komen.

Een visuele identiteit die je overal kan gebruiken.

Een handig werkboek waar je steeds opnieuw op kan terugvallen.

Een maand na de workshop een videoanalyse van Florette en Ayla over je visuele identiteit

We weten waarover we spreken

"Het logo klópt gewoon. Het weerspiegelt het gevoel dat ik wilde overbrengen helemaal. 

Lies Vanacker

"Vanaf de eerste introductie meteen het gevoel dat zij begreep wat we zochten en zich kon verplaatsen in onze verschillende posities binnen verschillende cultuurgroepen."

Christien Roos

"Het logo is prachtig, ik kreeg tranen in de ogen dus nagel op de kop gestaan echt. Je echt krak in je vak"

Kelly De Smet

"Het is een prachtige website die helemaal klopt met wat ik naar buiten wil brengen en wat ik te bieden heb."

Inge Prins

Deze problemen gaan we samen tackelen

1

Ik weet niet wat mij uniek maakt. Ik doe maar wat en kijk vaak naar mijn concurrentie om mijn aanbod te bepalen. 

4

Ik doe altijd wat anders qua ontwerp, omdat ik niet kan kiezen. Ik zie zaken bij andere die ik leuk vind, en dan probeer ik dat eens.

2

Ik heb niet het gevoel dat mijn huidige branding echt bij me past

5

Ik wil zoveel mogelijk mensen kunnen helpen. Want meer mensen is meer klanten. Dus ik kan geen niche kiezen uit angst klanten te verliezen.

3

Ik weet nooit goed wat ik op mijn website moet schrijven. Eigenlijk weet ik niet welke teksten resoneren bij mijn klanten.

6

Het is onmogelijk om mijn waarde te vragen omdat alle andere hondenprofessionals of hondenscholen in de buurt goedkoper zijn

INTUÏTIEVE WORKSHOP

Ontdek je unieke (merk)identiteit en onderscheid je van de massa

Opsomming van alles wat je krijgt

 • Een live workshop dag in BarBos Kaprijke op 28 maart 2024 van 10u tot 16u

 • Een heerlijk driegangenlunchbuffet

 • Water, koffie en thee inbegrepen gedurende de dag

 • Een verbindende wandeling

 • Mooi ontworpen werkboek

 • Feedback video's op je merkidentiteit een maand na de workshop

 • Duidelijke oefeningen om mee aan de slag te gaan

 • Toegang tot de meditatie die je telkens opnieuw kan beluisteren

In deze workshop nemen we je mee in je onderbewuste en krijg je zicht op je dromen en wie jij echt bent (in je bedrijf). Hier ga je ontdekken wat je onderscheid van je concurrenten en hoe je dit kan uitstralen naar de buitenwereld. Zodat je de mensen aantrekt die echt bij je passen. We starten de introductie met een tasje thee en de intentie voor de dag. Hierna duiken we wat dieper in je toekomstige zelf om dit daarna praktisch toe te passen en we sluiten de dag af met een verbindingsmoment.

Totaal: €349 maar nu slechts €169 voor de pilotversie. 

Slechts 6 plaatsen beschikbaar.

Prijzen zijn exclusief btw.

Veelgestelde vragen

 • Kan ik annuleren?
  Annuleren kan tot twee weken voor de start van de workshop. Daarna is het wel mogelijk om iemand anders aan te brengen die in jou plaats zou komen.
 • Wat moet ik meebrengen?
  Vooral jezelf, maar een computer is ook welkom als je niet graag met je handen werkt. Een koptelefoon ga je nodig hebben en eventueel een kussentje voor de meditatie. Wil je je kleren proper houden in het bos? Zorg dan voor reservekleding!
 • Gaat het niet te zweverig zijn?
  We starten inderdaad met een meditatie om bij je onbewuste verlangens te komen. Maar heel veel van deze workshop is zeer praktisch en toepasbaar. Het is zeker niet zweverig, net heel gegrond.
 • Het is ver rijden, kan ik ergens overnachten?
  Barbos is een bed&breakfast, dus je kan altijd bij hen een kamer boeken. Doe dit via hun eigen website en dan bespaar je toch wel wat!
 • Ik heb intoleranties wordt hier rekening mee gehouden?
  Je kan je intoleranties meegeven in het intakeformulier dat je ontvangt na de betaling.
 • Waar gaat het door?
  We spreken af in het prachtige Barbos, vlak bij de Lembeekse bossen. Ledestraat 66, 9971 Kaprijke
 • Moet ik mee gaan wandelen?
  De verbindende wandeling is een prachtige afsluiter van deze dag. Maar als je niet wilt wandelen, mag je altijd al vroeger vertrekken.
 • Ik wil misschien toch mijn website laten maken, is dit dan ook interessant?
  Zeker weten! Deze sessie zorgt ervoor dat jij alles hebt uitgeklaard wat nodig is om je eigen website te maken of te laten maken. Zodat je vlot kan opstarten en niet vast komt te zitten. Meteen een website ontwikkelen die werkt! Als je wil dat ik je website maak, is dit ook nog steeds een geweldige voorbereiding. Maar weet dat deze sessie inbegrepen zit bij een website van 5 pagina's (€2222), dus als je hiermee aan de slag wil, trek ik de prijs voor deze sessie eraf. Goeie deal niet? ;-)
 • Ik wil meedoen!
  Geweldig! Dan moet je even een kennismakingsgesprek inplannen. Zo kan ik met je in een kort gesprekje uitzoeken of dit de juiste stap is voor jou. Daarna krijg je een vragenlijst doorgestuurd en prikken we een datum.
 • Kan het ook online?
  Op dit moment geef ik deze sessies niet online. Het is moeilijker om zo diep samen te werken achter een computer scherm. En het is de moeite om naar Lembeke te komen! Als het echt ver is voor jou, kan je altijd overnachten. Barbos is ook een B&B. Dit doe ik zelf ook altijd als ik een afspraak of programma heb dat verder weg is.
 • Kan ik jou nog naar mijn website laten kijken nadien?
  Als je na deze sessie zelf aan de slag gaat, neem ik twee maand na onze sessie een feedback video op met punten die nog beter kunnen. Waar er misschien nog onduidelijkheid zit. Wil je dat ik je website qua design en professionaliteit nog onder handen neem kan je een Fix Your Wix aankopen voor €500 ipv €610. Dan ga ik jouw website van 5 pagina's naar een hoger niveau brengen. En lukt het je niet om bepaalde tools te koppelen of je online systemen op te zetten, krijg je hier ook 10% korting op.
 • Ik weet nog niet wat ik wil doen, kan jij me helpen?
  Als je geen idee hebt van wat je wilt gaan doen is deze sessie niets voor jou. Het is belangrijk dat je net heel goed weet wat je wilt, maar niet weet hoe. Of je wil te veel en we moeten op zoek naar de essentie, dan ben je ook welkom natuurlijk!
 • Voor wie is het?
  Het maakt niet uit of je starter bent of al eventjes bezig. Vanaf je het gevoel hebt dat je te veel wil doen en geen structuur meer ziet of je merkt dat andere jouw aanbod en verhaal niet begrijpen is deze sessie voor jou. Je voelt dat er veel zit, maar je kan het nog niet opzetten naar iets concreet én laat dat nu net hetgeen zijn dat je nodig hebt om duidelijke communicatie op te bouwen naar potentiële klanten.
 • Is het na 4 uur afgewerkt?
  Helaas. Het zou onmogelijk zijn om op 4 uur heel je strategie en aanbod uit te kunnen pluizen in dit allemaal in een duidelijke website te gieten. Wat ga je wel hebben: Duidelijkheid in hoe je kan starten, een plan van aanpak. Knopen die zijn doorgehakt en het gevoel dat er veel ontward is. En je gaat vooral buiten met goesting om ermee verder te gaan!
 • Wat is de prijs van deze exclusieve dag?
  €750 excl. btw, hiervoor krijg je dan ook veel: - Intake: een online call + een handige vragenlijst die je vooraf invult - Mijn eigen voorbereiding, zodat we er meteen in kunnen vliegen - 4 uur gaan we samen aan je bedrijf werken. Full focus & 1 op 1 - Toegang tot je eigen Notion omgeving vol templates waar je nadien verder alles kan uitwerken - Een check-in moment een maand na de sessie om op te volgen hoe het gaat - Video feedback op je website 2 maanden na onze sessie zodat je een incentive hebt om door te werken. - Mogelijkheid om je website te laten optimaliseren aan een korting - Onze live sessie gaat door op een heerlijke locatie in Lembeke, met snacks en drankjes.
bottom of page