top of page
wix-expert-advies-sessie.jpg

NIEUWSBRIEF

Transparant ondernemen, elke twee weken in je postvak

Ben jij iemand die dicht bij zichzelf wil blijven en zich niet wil verliezen in regeltjes en moetjes? Dan ben je hier aan het juiste adres. Ik weet hoe moeilijk het kan zijn om jezelf niet te verliezen in het ondernemen. Elke ondernemer heeft een uniek verhaal, vol met ups & downs. Ik wil de persoon achter jouw onderneming leren kennen en jou de persoon achter mijn onderneming laten ontdekken. Daarom deel ik, schrijf ik en spreek ik. Maar op dit moment heb ik geen publiek voor mijn verhalen en hier wil ik graag verandering in brengen.

inschrijven

MIJN VERHAAL IS JOUW VERHAAL

Waarom transparant ondernemen?

Zoals je zal merken, mijn verhaal is jouw verhaal. En ik wil delen over mijn ondernemersreis. Maar ook waar mijn klanten tegenaan lopen, zaken die ik heb ontdekt die het ondernemen lichter kunnen doen voelen en vooral je laten weten dat je niet alleen bent. Want mijn verhaal is jouw verhaal. Het is die gelijkenissen vinden en zien bij elkaar die ervoor zorgen dat we ons gedragen voelen.

Ik beloof je dat ik je niet zal spammen. Je kunt je op elk moment uitschrijven en ik zal alleen informatie delen die echt waardevol is. Zoals mijn nieuwste workshop die een veelvoorkomend probleem oplost waar veel ondernemers mee worstelen. But no spam, pinky promise!

bottom of page