top of page

GROEPSWORKSHOP

Bouw je eigen professionele website in slechts 1 dag

Ben je moe van het eindeloos puzzelen aan je website zonder echt vooruitgang te zien? Stel je voor dat je binnen één dag niet alleen online bent, maar ook een website hebt die klanten opbrengt én je nog eens zonder problemen kan aanpassen en laten meegroeien met jou! 

IMG_0051 (2).jpg

Je bent het beu hé? Heel de tijd knoeien en niet weten waarmee je bezig bent?

Je weet dat je een website nodig hebt. Maar wat zet je daar nu net op? Wat is het verschil tussen een goede en slechte website? Tot nu toe voelt het bouwen en onderhouden van een website als een complexe en tijdrovende taak. Je loopt vast op technische details en het kost je meer tijd en energie dan zou moeten. 

Leer wat je nu echt moet plaatsen op je website

Ontdek de essentie van je bedrijf en vertaal dit naar een aanbod dat echt werkt voor jou klanten.

Ontdek welke woorden je best gebruikt en wat niet. Krijg tips voor copy die jouw ideale klanten aanspreekt.

Welke kleuren gebruik je best, hoe stel je een goed kleurenpalet samen voor website. Hoe zorg je voor leesbaarheid in je lettertypes?

Je krijgt begeleiding in de voorbereiding van je website, zodat jij perfect weet wat je moet doen en je stap voor stap kan volgen.

Bouw samen met mij en een klein groepje andere ondernemers je website in Wix tijdens een prachtige livedag. Zodat jij een website hebt die gebruiksvriendelijk is en aan al je noden voldoet. 

Hoeveel tijd zou het je opleveren als je kon stoppen met piekeren over je website?

Je opent je laptop in de ochtend en ziet dat je weer enkele mailtjes hebt van mensen die met je willen werken. Er zijn enkele tickets verkocht voor je event en je hebt zelf hier niet honderd keer voor over en weer moeten mailen. 

Je hebt ondertussen ook een nieuw bedrijfsidee en neemt het stappenplan erbij. In no-time heb je een nieuwe salespagina uitgeschreven en je weet helemaal wat je moet doen om deze om te zetten naar je website. Je nieuwe idee is in no-time klaar om de wereld ingestuurd te worden. 

Een website die niet alleen mooi is, maar ook functioneel, makkelijk te onderhouden en waar je klanten zich ook door aangesproken voelen. Een website die groeit met je bedrijf en waar je zelf aanpassingen aan kunt doen zonder afhankelijk te zijn van dure designers of techneuten. Dat is wat jij kan ervaren.

Aan het eind van de dag klik je op 'publiceren' en je ziet jouw prachtige, professionele website live gaan. Je voelt een golf van trots en opluchting—eindelijk heb je een website die recht doet aan jouw bedrijf en die je zelf met vertrouwen kunt beheren.

web-FloretteVervloet(19).jpg

LAAT JE BEGELEIDEN

Ik hielp al meer dan dertig ondernemers en nu ben ik er voor jou

Mijn naam is Florette, en ik heb jarenlange ervaring met het opleiden van mensen om met technologische tools te werken én begeleidde al meer dan dertig ondernemers zoals jij om hun unieke verhaal te vertellen via een prachtige, functionele website. Mijn aanpak combineert intuïtie met praktische know-how, waardoor je niet alleen leert wat je moet doen, maar ook waarom en hoe je het kunt blijven doen.

Dit zeggen mijn klanten

Kim Van Looveren
Na de opbouw kon ik er volledig zelf mee aan de slag

Ik ben supertevreden van mijn nieuwe website! Het ziet er niet alleen aantrekkelijk uit, Florette heeft er ook voor gezorgd dat ik na de opbouw van de website er volledig zelf mee aan de slag kan. Mijn website is op korte termijn gecreëerd door hier intensief aan te werken en zo ben ik ook zo min mogelijk van mijn tijd verloren.

Kim Van Looveren - De Meir.bloem.hoeve

Ayla Verschuere.jpg
Florette heeft die 'waarom' helemaal tastbaar en concreet gemaakt

Florette heeft die 'waarom' helemaal tastbaar en concreet gemaakt. Ze dacht mee over de structuur van ons bedrijf. Nu klopt het complete plaatje. We hebben een kapstok om zelf aan te bouwen, en onze missie is duidelijk (voor ons en voor onze klanten)!

Ayla - MOOB & Knappie

CelineStyling-HR-©Buro-Bonito-29.JPG
"Tijdsbesparend voor mij en meteen een geweldig resultaat"

Florette keek meteen verder dan wat ik zelf in gedachten had. Samenwerken met Florette is helder, efficiënt, en ze weet precies waar ze mee bezig is. Ze denkt mee om de website nog beter te maken. En ze komt met ideeën waar ik zelf niet aan zou denken, die ook kostenbesparend kunnen zijn of die andere opties aanbieden.

Céline Laridon

Zo gaan we aan de slag!

1

Je krijgt toegang tot je stappenplan

Alle voorbereidingen duidelijk op een plaats in Notion. Je persoonlijke werkomgeving. Hier weet je precies wat je moet doen en wanneer. Ready for lift-off nu gaat het echt beginnen.

4

Bouw je website in één dag!

Het is zo ver! We gaan bouwen. Samen gaan we live aan de slag met je website. Je voorbereiding heb je gemaakt, nu gaan we dit samenvoegen tot een pareltje. Ik ben erbij every step of the way. Zodat je begeleid wordt in de techniek. Stap voor stap!

2

Deep-dive in je bedrijfsfundament

Tijdens de eerste online call gaan we ontdekken wie je bent en waar je voor staat. Daarna gaan we samen duiken in je ideale klant & aanbod om zo tot de essentie te komen. Dit ga je daarna zelf verwerken in je teksten.

5

Druk op publiceren

Ja! Het is zo ver, je gloednieuwe website staat gewoon online. Vanaf nu kan je klanten laten zien wat jij te brengen hebt. Ze gaan je verhaal begrijpen en vinden makkelijk hun weg op jouw prachtige nieuwe site

3

Branding & Copywriting

Aan de hand van het online stappenplan heb je ondertussen alle inzichten van de deep-dive kunnen verwerken in teksten en je branding. Vandaag toetsen we deze samen in online call nummer 2 af zodat je nog meer sturing krijgt.

6

Maak er een feestje van

Helemaal voldaan kom je thuis. Nu is het tijd voor een feestje. Open je computer, kijk nog een keer naar die mooie website en geniet van je avond én wees trots op wat je hebt neergezet. 

Maak je website nog krachtiger

Goede content is essentieel voor een professionele website. Soms is het handig om professionals in te schakelen voor specifieke onderdelen, zoals copywriting en professionele fotografie. Ik verdien hier zelf niets aan; deze opties zijn er puur om ervoor te zorgen dat jullie de best mogelijke website krijgen na de workshop.

GEEF JE WEBSITE EEN BOOST MET DEZE EXCLUSIEVE EXTRA OPTIES:

Professionele webteksten door Hannie van Synopsis

Je schrijft zelf je teksten en de opbouw aan de hand van de voorbereiding die ik je geef. Maar wil je je teksten nu echt naar de next level brengen? Laat je teksten herschrijven voor slechts €250 extra door Hannie van Synopsis, professioneel ethisch copywriter en markeer 

20220122-DSC_3373-1.jpg
Professionele foto's door Janna van de Fotoschuur

Heb je nog geen professionele beelden? De uitstraling van je website staat of valt met de beelden. Samen met Janna van De Fotoschuur zorg ik ervoor dat je website kan stralen met prachtige professionele foto's. Voor slechts €350 extra*, ga je een uur shooten en ontvang je minstens 50 beelden. De shoot kan in Janna haar studio in Gent of op locatie.
*Kilometervergoeding van €0,50/km vanaf Gent niet inclusief.

Maak nu je eigen website in één dag

Met dit traject maak je een website die helemaal past bij wie je bent én waar je klanten echt helemaal van aan gaan. Je gaat alle controle zelf in handen hebben en kan zoveel uitbreiden en aanpassen als je wil. Een website die past bij je doelgroep en die het succes van je bedrijf gaat verhogen.

Wat zit er nu exact inbegrepen?

 • Je eigen persoonlijke werkomgeving in Notion om alles stap voor stap voor te bereiden

 • 1 online call waarin we samen je bedrijfsfundamenten op punt zetten 

 • 1 online call met focus op copy & branding

 • Een livedag waarin we je website samen bouwen op 10 oktober in Park Adrem in Eeklo met lunch en hapjes

In het kort: Een website met strategie die past bij jou én die je zelf kan aanpassen. Helemaal afgewerkt op onze bouwdag!

De investering voor jou is €998 (excl. btw).

Deze workshop gaat door bij minimaal 4 deelnemers en maximaal 6.

Moet ik wel investeren in een website?

Deze workshop is niet voor iedereen. Je moet bereid zijn om te investeren in je website, niet alleen in geld maar ook in tijd. Als jij echt iets wil uitbouwen en de nood voelt om ook jezelf online zichtbaar te maken. Is je website het centrum van het gebeuren, waaraan de rest aanhaakt. 

Deze workshop is dus voor mensen die klaar zijn om stappen te zetten, die een open geest hebben om anders te gaan kijken naar hun bedrijf en hoe ze het runnen en al deze inzichten willen samenvoegen. 

Wil jij liever dat iemand anders alles voor je doet? Dan kan je beter je website volledig uitbesteden. Wil je je website in WordPress, wat veel meer onderhoud vereist, dan zoek je ook beter iemand anders. 

Maar wil je een website, die past bij jou én strategisch is opgebouwd. Geen onderhoud vraagt en zonder problemen met je mee kan groeien. Dan is deze investering voor jou de juiste!

web-FloretteVervloet(12).jpg

Florette bedacht manieren om klanten snel bij hun passende producten en diensten te krijgen zonder onnodige klikken. We maakten samen sjablonen op in Wix, waar ik thuis mee aan de slag kon gaan. Ook deelde ze ontzettend veel tijdbesparende tips en tricks van Wix. Er is een hele wereld voor mij opengegaan :)

Andrea - Bolleke Krol

 • Kan ik annuleren?
  Annuleren kan tot twee weken voor de start van de workshop. Daarna is het wel mogelijk om iemand anders aan te brengen die in jou plaats zou komen.
 • Wat moet ik meebrengen?
  Vooral jezelf, maar een computer is ook welkom als je niet graag met je handen werkt. Een koptelefoon ga je nodig hebben en eventueel een kussentje voor de meditatie. Wil je je kleren proper houden in het bos? Zorg dan voor reservekleding!
 • Gaat het niet te zweverig zijn?
  We starten inderdaad met een meditatie om bij je onbewuste verlangens te komen. Maar heel veel van deze workshop is zeer praktisch en toepasbaar. Het is zeker niet zweverig, net heel gegrond.
 • Het is ver rijden, kan ik ergens overnachten?
  Barbos is een bed&breakfast, dus je kan altijd bij hen een kamer boeken. Doe dit via hun eigen website en dan bespaar je toch wel wat!
 • Ik heb intoleranties wordt hier rekening mee gehouden?
  Je kan je intoleranties meegeven in het intakeformulier dat je ontvangt na de betaling.
 • Waar gaat het door?
  We spreken af in het prachtige Barbos, vlak bij de Lembeekse bossen. Ledestraat 66, 9971 Kaprijke
 • Moet ik mee gaan wandelen?
  De verbindende wandeling is een prachtige afsluiter van deze dag. Maar als je niet wilt wandelen, mag je altijd al vroeger vertrekken.
 • Ik denk erover om mijn eigen website te maken. Is dit dan ook interessant?
  Zeker! Deze sessie zorgt ervoor dat je alles uitklaart wat nodig is om je eigen website te maken of te laten maken. Wil je graag dat ik je website maak? Dan is dit nog steeds een geweldige voorbereiding. Weet dat deze sessie inbegrepen zit bij een website van vijf pagina’s, dus dan krijg je een korting voor de prijs van deze sessie.
 • Ik wil meedoen!
  Geweldig! Dan plan je het best even een kennismakingsgesprek in. Zo kan ik even uitzoeken of dit op dit moment de juiste stap is voor jou. Daarna krijg je een vragenlijst doorgestuurd en prikken we een datum.
 • Vindt de tekentafel ook online plaats?
  Momenteel geef ik de sessies niet online, omdat het moeilijker is om diep samen te werken via een computerscherm. Het is zeker de moeite om hiervoor naar Lembeke te komen. Is het echt ver voor jou? Dan kan je altijd overnachten, want Barbos is ook een B&B.
 • Kijk jij nog even mee naar mijn website nadien?
  Ga je na de sessie zelf aan de slag? Dan neem ik twee maanden na de sessie een feedbackvideo op. Zo zie je meteen waar er nog onduidelijkheid zit. Wil je dat ik je website qua design en professionaliteit nog even onder handen neem? Dan kan je voor Fix Your Wix kiezen met een mooie korting. Lukt het je niet om bepaalde tools te koppelen of je online systemen op te zetten? Dan krijg je hier ook 10% korting op.
 • Ik weet nog niet precies wat ik wil doen, kan jij me helpen?
  Heb je nog geen idee wat je wil doen? Dan is deze sessie (nog) niet voor jou. Het is belangrijk dat je net heel goed weet wat je wil, maar dat je niet weet hoe je dit moet vertalen. Wil je te veel en moeten we op zoek naar de essentie? Dan ben je ook helemaal welkom.
 • Voor wie is de tekentafel bedoeld?
  Het maakt niet of je een startende ondernemer bent of al veel ervaring hebt. Van zodra je het gevoel hebt dat je geen structuur meer hebt of merkt dat je potentiële klanten je aanbod niet begrijpen, is deze sessie zeker iets voor jou. Je voelt dat er veel in je zit, maar je kan het momenteel nog niet omzetten naar iets concreets. En laat dat nu net zijn wat je nodig hebt.
 • Ben ik na de tekentafel klaar?
  Nee, het is jammer genoeg niet mogelijk om op een halve dag je strategie en aanbod uit te pluizen en dit ook nog in een duidelijke website te gieten. Wat je wel hebt? Duidelijkheid in hoe je kan starten – een plan van aanpak. Je hakt veel knopen door en je hebt het gevoel dat het eindelijk helder is. En je gaat vooral naar buiten met veel goesting om ermee verder te gaan.
 • Wat is de investering voor de tekentafel?
  € 750 excl. btw. Hiervoor krijg je een online intakecall en een handige vragenlijst die je vooraf invult, mijn eigen voorbereiding zodat we er meteen kunnen invliegen, een halve dag full focus werken aan je bedrijf in een groene omgeving met snacks en drankjes, toegang tot je eigen Notionomgeving vol templates, een check-inmoment na de sessie, videofeedback op je website en de mogelijkheid om je website te laten optimaliseren met korting.
 • Hoeveel extra kosten komen er nog bij?
  Wat niet inbegrepen is, is de prijs van je domeinnaam & de prijs van Wix als hosting. Een domeinnaam kost rond de vijf euro per jaar en je Wix hosting heb je vanaf €11 per maand zonder betaalmogelijkheden voor het goedkoopste pakket. Je hebt ook gratis Wix pakketten, maar dan kan je je website niet op je eigen domeinnaam plaatsen en dit raad ik niet aan voor een professionele website.
 • Hoe werkt het als ik een fotoshoot bijboek?
  Als je de fotoshoot bijbesteld neemt Janna van de fotoschuur contact op met je. In de 350 euro zit een online call waarin je de nodige beelden bespreekt, een shoot van 60 minuten en de nabewerking van alle foto's (minstens 50). De shoot wordt ingepland in september en tijdens de week, de exacte datum spreek je af met Janna zelf. Je kan kiezen om de shoot te laten doorgaan in haar mooie gezellige studio met veel natuurlijk licht of je kan de shoot laten doorgaan op een locatie naar je eigen keuze (bijvoorbeeld je eigen salon) hiervoor moet je wel een kilometervergoeding van 50 cent per kilometer rekenen buiten Gent. Dit is nog apart af te rekenen met Janna. Je gaat dus niet alleen beelden hebben voor je website, maar ook zeer veel beelden om te gebruiken op je sociale media! Echt een buitenkans dus ;-)
 • Ik heb nog geen domeinnaam, is dat erg?
  Dit heb je nodig tegen de livedag, maar ook hier word je bij geholpen tijdens de voorbereiding. Komt helemaal goed.
 • Hoe boek ik de extra opties?
  Na het inschrijven voor de workshop ontvang je een mail met de mogelijkheid om het herschrijven van de teksten of de fotoshoot te boeken. Geen zorgen dus als je deze optie niet meteen te zien krijgt bij het aankopen van de workshop zelf.
 • Ik ben echt niet technisch aangelegd, gaat het me wel lukken?
  Alles wat je moet weten ga ik je gewoon tijdens de livedag vertellen. Ik zorg dat iedereen mee is en we stap voor stap samen verder gaan. We starten vanuit een thema dat ik speciaal voor jullie heb ontworpen en Wix werkt heel intuïtief en je hebt helemaal geen kennis nodig van websites en coderen.
 • Ik heb nog geen inhoud voor mijn website, kan ik meedoen?
  Natuurlijk! Vanaf je inschrijft krijg je toegang tot de Notion pagina die je stap voor stap meeneemt in het uitwerken van jouw eigen website. Hier help ik je met het verzamelen en maken van alle inhoud van je website. Er zit ook een checklist bij die je laat zien wat je allemaal gaat nodig hebben op de dagworkshop zodat je tijd genoeg hebt om het te verzamelen. Hoe meer je al hebt tegen de livedag, hoe meer je eruit gaat halen. Maar zie het als een goede manier om er nu eindelijk mee aan de slag te gaan.
 • Hoe uitgebreid is de website die we gaan maken?
  We werken samen naar een website toe van vijf pagina's en een blog (optioneel) homepagina, twee aanbodpagina's, over mij pagina en een contactpagina. We gaan geen online boekingen integreren, maar als je hier nog mee wilt uitbreiden later is het altijd mogelijk. Door mijn gratis video tutorials, het uit te besteden of een vervolgworkshop.
 • Is lunch inbegrepen?
  Wees maar zeker! We kunnen geen website bouwen op een lege maag, dus ik zorg voor een lekkere lunch en een pauze tijdens het werk.
 • Ik heb al een website, kan ik dan nog meedoen?
  We gaan sowieso van nul starten op deze dag. Maar dat wil niet zeggen dat je andere website niet meer mag bestaan. Natuurlijk vanaf we de website die je samen met mij maakt gaan koppelen aan je domeinnaam, verdwijnt je oude. Maar niet getreurd, je kan altijd goede stukjes overnemen. Al is het het fijnste om helemaal met een leeg canvas opnieuw te beginnen.
 • Moet ik wat voorbereiden tegen de workshopdag?
  Ja dat wel! Heel wat, maar ook dat doen we samen. Je hebt de inhoud van je website nodig, die we samen opmaken tijdens de twee online voorbereidingssessies. Daarnaast heb je een domeinnaam nodig. En natuurlijk goede beelden, want zonder goede beelden maak je geen mooie site. Alle voorbereiding kan je mooi volgen in je Notion stappenplan en overlopen we samen nog eens.
 • Als ik kies voor copywriting van €250 moet ik dan geen teksten meer schrijven?
  Nee, Hannie gaat alleen je teksten herschrijven. De eerste versie van de teksten en de opbouw doen we samen in de voorbereidingsfase. Vanaf je deze geschreven hebt, bezorg je ze aan Hannie. Het is wel belangrijk dat je het schrijven van de teksten niet te lang uitstelt, zodat Hannie ook de ruimte heeft om ze te herschrijven. Je bezorgt je teksten ten laatste op 25 september aan Hannie zodat zij haar magie kan laten werken.
 • Hoeveel deelnemers doen er mee?
  De workshops worden gegeven met maximaal zes deelnemers. Zodat ik voor iedereen voldoende tijd heb om te helpen!
 • Wat als ik niet aanwezig kan zijn op een online call?
  De online calls gaan atypisch in zijn werk. Het is op een vaste dag, maar iedereen krijgt zijn eigen half uur waarop de focus helemaal op jou ligt. Je kan dus kiezen of je alleen je eigen half uur claimt of ook de feedback van de andere deelnemers volgt. (Want je kan ook echt veel leren van de andere of inspiratie opdoen!) Maar als je dus niet kan op de online call dan krijg je van mij video feedback in de plaats op jou gepland tijdslot. De call wordt opgenomen en doorgestuurd.
bottom of page