top of page

DIENST

Website op maat met webshop

OVER HET PROJECT

Penduka benaderde mij omdat ze een sterk verouderde website hadden. De focus lag voornamelijk op hun webshop, waardoor de rest naar de achtergrond verdween. Terwijl voor hen juist het vertellen van hun verhaal en het in de spotlight zetten van de vrouwen die hun vzw ondersteunt, van essentieel belang is. Wat mij meteen opviel was de enorme hoeveelheid informatie die ik moest integreren in de nieuwe site. Deze informatie op een duidelijke manier presenteren was dus mijn grootste uitdaging. Penduka is een vzw die actief is in verschillende landen, wat betekent dat de website in meerdere talen beschikbaar moest zijn. Samen met Penduka heb ik gezorgd voor een gebruiksvriendelijke website, webshop, en contactmogelijkheden. Zo kan Penduka niet alleen ontdekt, maar ook ondersteund worden door fans. Je ziet meteen waar Penduka voor staat en de essentie van wie ze zijn, komt direct bij je binnen. Alle verschillende medewerkers bij Penduka hebben nu hun eigen aangepaste toegangen, zodat iedereen kan doen wat nodig is zonder dat er onnodige informatie gedeeld wordt met anderen.

ONTDEK PENDUKA

HUN EIGEN WOORDEN

"Transparante communicatie, doelgerichte aanpak en naadloos passende oplossingen"

Voor het project Penduka hebben we de krachten gebundeld met Florette om onze website nieuw leven in te blazen. Florette wist zich moeiteloos aan te passen aan ons internationale team en begreep snel de complexiteit en diversiteit van Penduka. Ze bracht orde in de overvloed aan informatie en creëerde een gebruiksvriendelijke, doelgerichte website die zelfs sneller dan verwacht live ging, met oog voor elk detail. De overgang naar de nieuwe site verliep verrassend soepel.


Vanaf onze eerste ontmoeting voelden we een sterke connectie met Florette. Ze toonde niet alleen een diep begrip voor onze unieke positie binnen diverse cultuurgroepen, maar was ook geduldig & oplossingsgericht, en had een hands-on mentaliteit. Florette's benadering is zowel snel als doelgericht, waarbij ze altijd transparant communiceerde over budgetten en timing, duidelijke informatie verschafte over technische mogelijkheden, en naadloos passende oplossingen bood voor onze organisatie.


De samenwerking met Florette was buitengewoon prettig en productief. Sinds de lancering van de nieuwe website ontvangen we positieve reacties uit diverse hoeken. Voor het eerst ervaren we ook hoe aangenaam het is om onze webshop te beheren en bestellingen af te handelen, dankzij een systeem dat zowel duidelijk als eenvoudig is. Deze samenwerking heeft niet alleen onze online aanwezigheid versterkt maar heeft ook bijgedragen aan een vlottere bedrijfsvoering en grotere tevredenheid bij ons team en onze klanten.


-Christine Roos & Tineke Foblets


Het resultaat

Penduka heeft zeer veel informatie dat ze willen overbrengen naar hun bezoekers. Deze informatie verwerken in een duidelijke structuur was mijn focuspunt

bottom of page