top of page

Hey, mijn naam is Florette en ik geloof dat er niets krachtiger is dan jezelf durven zijn

Ik ondersteun je zodat je kan ondernemen vanuit je ware zelf. Als intuïtieve ondernemer laat jij je graag leiden door je gevoel. Aan ideeën heb je geen gebrek, maar dat vertalen naar iets concreets? Dat is toch een ander paar mouwen. Omdat je website niet uitstraalt wie je diep vanbinnen bent, trek je momenteel nog te weinig klanten aan. Ik help je graag om een website te bouwen die er goed uitziet, de juiste klanten aantrekt én niet onbelangrijk: waar je zelf mee aan de slag kan.

Florette Vervloet

Ik ben een dromer en een realist. Creatief en gestructureerd. Vol tegenstellingen, maar toch duidelijk.

Waar ik warm van word? Je bedrijf laten groeien door er meer van jouw persoonlijkheid in te steken. Geen one size fits all, wel weggaan van de massa en jouw unieke zelf ontdekken. Het is jouw zaak, dus zijn het ook jouw noden en wensen. Ik leg de focus op je persoonlijkheid en neem uitgebreid de tijd om je te leren kennen en te onderzoeken waar je naartoe wil. Ik voel aan wat er onder je woorden zit: de essentie van jouw zijn.

 

Dankzij mijn opleidingen social media marketing en informatica kennen systemen geen geheimen meer voor mij en ben ik snel weg met nieuwe tools. En door mijn jarenlange ervaring in een softwarebedrijf waar ik onder andere het klantencontact verzorgde, weet ik perfect wat jij als klant handig vindt. De vele complimentjes over mijn praktische Wix-tutorials geven mij dan ook telkens opnieuw enorm veel voldoening.

Florette Vervloet helpt klanten
Chloë Luiten headshot

“Ik had echt behoefte aan iemand die mij kon helpen met mijn website, waarbij ik duidelijk voor mijzelf op papier zou hebben waar mijn bedrijf voor staat en wat ik aanbied. De samenwerking met Florette heb ik echt als fijn ervaren. Ze luistert denkt echt met mee over de uitstraling en werking van je website. Daarnaast heeft ze echt het gevoel en de intentie wat ik wil overbrengen heel mooi vormgegeven in de website."

Chloë Luiten - Natuurverbonden Wel-ZIJN

Durf te kijken naar wie je bent, niet naar wie je denkt te zijn

Door mijn vele interesses botste ik tijdens mijn jobs in loondienst vaak op een muur. Ik vond dat ik niet meer genoeg kon bijleren en besliste daarom om in bijberoep te starten met Florette INMIND. Daar ga ik dieper in op human design voor mens én dier. De opstart hiervan en het ontdekken van mijn eigen design betekende een enorm kantelpunt voor mij. Door Florette IMIND heb ik mijn liefde voor het ontwerpen van websites en het duidelijk overbrengen van je persoonlijke missie teruggevonden.
 

Toen een ondernemer me vroeg om te helpen met wat technische zaken voor haar bedrijf, vielen de puzzelstukjes in elkaar. Als projector zie ik snel wat anderen nodig hebben, wie ze zijn en hoe ik dat het best vertaal. Bovendien liet mijn opleiding tot hondengedragstherapeut me inzien dat gedrag maar het tipje van de ijsberg is. Door mijn eigen proces van zelf- en spirituele ontwikkeling zie ik nu met welke overtuigingen we opgevoed worden in onze maatschappij. Deze leiden vaak tot het opzetten van maskers en het gevoel dat je jezelf niet mag zijn. Het is tijd om daar verandering in te brengen. Ik wil je dan ook uitnodigen om te durven kijken naar wie je bent, niet naar wie je denkt te zijn. Durf je eigen noden te onderzoeken.

Florette Vervloet schudt tarot kaarten

Ik ben er niet voor iedereen

Ik focus me enkel op vrouwelijke, intuïtieve en bewuste ondernemers. Vrouwen die met hun eigen zaak een mooie missie willen waarmaken. Een missie die ons als maatschappij dichter brengt bij een betere wereld, een nieuwe wereld. En wat is die nieuwe wereld in mijn ogen? Een wereld die aangepast is aan de noden en behoeften van ieder individu. Een wereld waarin mensen weten wat hun zielsverlangen is en waarin ze keuzes maken voor zichzelf, los van alle maatschappelijke verwachtingen. Een wereld waarin mensen geïnspireerd worden door zelfliefde en waarin ze helemaal in touch zijn met hun lichaam.​
 

Word jij ook warm bij het denken aan zo’n wereld? Dan help ik je met veel plezier om je missie te verspreiden. Ik zet jouw visie om in een website die je leven een stuk makkelijker maakt. Zo kan jij je tijd steken in waar je het best in bent: de wereld elke dag een stukje mooier maken.

bottom of page