top of page

Een website die jouw persoonlijkheid weerspiegelt én klanten oplevert. Wat denk je daarvan?

Jij wil ondernemen vanuit je hart, maar daarbij mag je het strategische luik niet uit het oog verliezen. Enkel zo wordt alles wat jij voelt ook begrepen en op de juiste manier ervaren door anderen.

Florette laat licht uit haar hart stralen

Laat je begeleiden, maar hou ruimte om te spelen

Ik neem je bij de hand, maar ik zet je niet vast. Dat is meteen ook de reden waarom ik met Wix werk, zo hoef je niet voor elke aanpassing te betalen en heb je zelf de touwtjes in handen. Eenvoudig afbeeldingen wijzigen of tekst toevoegen – het werkt allemaal heel intuïtief. Op die manier wordt je website een handige kapstok, waaraan je met plezier extra’s hangt.

We onderzoeken samen wie jij bent, waar je voor staat en wat je klanten willen. Zo wordt je website veel meer dan een mooi design.

Hebben we jouw identiteit en structuur in kaart gebracht? Dan gaat het snel. Twee weken later geniet jij al van een nieuwe website.

Via ons samenwerkingsplatform weet jij precies wat er wanneer gebeurt. Zo weet je waar je aan toe bent en zijn er geen verrassingen.

Ik schakel snel en werk graag proactief, je hoeft dus nooit op mij te wachten.

Website op maat van jou én je klant

Jouw persoonlijkheid en visie zijn uniek en verdienen het om op de juiste manier getoond te worden. Een op maat gemaakte website is dan ook van onschatbare waarde. Ik help je graag om je unieke identiteit te vertalen naar een website die mooi én gebruiksvriendelijk is. Niet door middel van een template, maar volledig op maat van jou en je bedrijf. En nadien? Dan bezorg ik je de instructies, zodat je zonder mij verder kan – als je dat wil natuurlijk.

Florette communiceert met klanten door voiceberichten.

MEER DAN ENKEL EEN WEBSITE

Je kiest voor een persoonlijk traject waarin we de essentie van jouw bedrijf onderzoeken en vertalen

01.

KENNISMAKING

Tijdens onze kennismaking bekijken we of we een match zijn en of de tijd rijp is om een website te laten maken. Want ik geloof er sterk in dat je in sommige fases van je ondernemersreis beter nog wat kan uitproberen voor je geld uitgeeft aan een website.

02.

Gaan we samenwerken? Leuk! Dan starten we met een tekentafelsessie waarin we onderzoeken wie jij bent en wie je ideale klant is. We onderzoeken samen hoe we alles het best structureren om tot een website te komen die zowel voor jou als voor je ideale klant werkt.

03.

ONTWERP & OPBOUW

Na de tekentafelsessie plan ik het maken van je website in. Jij krijgt te horen wat je nog moet aanleveren. Heb ik alles tegen de afgesproken datum? Dan heb je binnen de twee weken een nieuwe website.

04.

OPLEIDING

Is je website helemaal klaar? Dan krijg je toegang tot mijn videotutorials, zodat je alleen verder kan. Zo kan jij alles wat ik gebouwd heb gebruiken als template voor de toekomst. Hierdoor kan je je nieuwe ideeën zelf uitwerken en heb je mijn hulp niet meer nodig.

05.

Is er iets niet helemaal duidelijk? Dan kan je mij uiteraard altijd vragen stellen. Ik beantwoord deze met veel liefde en neem graag video’s op zodat het helemaal helder wordt.

06.

NAZORG

Na het opleveren van je nieuwe website, krijg je een maand de tijd om alles te testen en je vragen te stellen. Zo kan ik nog een maand lang aanpassingen en optimalisaties doen. Na deze periode kan je lid worden van onze Facebookcommunity, daar help ik je met plezier verder als je toch nog ergens vastloopt.

Florette helpt intuitieve ondernemers die echt kijken naar hun ware zelf

WEBSITE OP MAAT

INVESTERING VANAF €950,-

Wix Icon Level

Dit krijg je tijdens onze samenwerking

Aan de tekentafel brengen we in kaart wie jij bent en wat bij jou en je klanten past

Een website die volledig bij je past en klanten oplevert

Integratie met Google Search-console en SEO-optimalisatie voor zoekwoorden die je aanlevert

De optimalisatie van afbeeldingen

Een persoonlijke opvolging zodat je zelf aan de slag kan

Optioneel: Toevoeging webshop, agendasystemen en meer

Toegang tot een online bibliotheek vol tutorials

Een samenwerkingsplatform dat duidelijkheid biedt over het project

INVESTERING VANAF €610,-

Fix Your Wix

Je beschikt over mooie foto’s, een branding die bij je past en teksten die je ideale klant aanspreken. Meer zelfs: je hebt momenteel al een website. Investeren in een nieuwe website zie je dan ook niet echt zitten. Dat begrijp ik helemaal. De oplossing? Fix Your Wix. Ik ga door je Wix-website, analyseer deze strategisch, om dan alles te structureren en logisch op te bouwen. Ik gebruik je bestaande branding, teksten en foto’s, maar maak alles een stuk aantrekkelijker en gebruiksvriendelijker. En het beste nieuws? Je website krijgt deze make-over al op één dag!

Aan de hand van een vragenlijst, leer ik jou en je bedrijf kennen en weet ik waarvoor je staat. Ik zorg ervoor dat je dit terugvindt in je website.

Na het kennismakingsgesprek spreken we een datum af waarop ik voor jou aan de slag ga, een dag later kan jij je vernieuwde website verwachten.

Ik analyseer je website strategisch. Hoe kunnen we jouw website helemaal op punt zetten met je huidige onderdelen?

Ik schakel snel en werk graag proactief, je hoeft dus nooit op mij te wachten.

Dit is wat onze samenwerking mijn klanten bracht

florette intech review

Ik ben zeer dankbaar voor het resultaat! De werkwijze verliep zeer vlot en kwam heel duidelijk over. Communicatie is een heel belangrijk onderdeel hierin en ik voelde mij direct ondersteund in dit project! Als expert zocht je telkens naar de beste methode die bij mij als persoon en branding past. Ik wens je nog heel veel succes met je verdere projecten!

Stephanie Luyts - Huidinstituut Naturelle

Stephanie Luyts van Huidinstituut Naturelle
Inge Prins - Drops of awakening

“Het is een prachtige website die helemaal klopt met wat ik naar buiten wil brengen en wat ik te bieden heb. We konden ons geen betere ontwikkelaar inbeelden. Je was de juiste persoon, op het juiste moment, voor de juiste opdracht. Ik zou zeggen aan jouw toekomstige klanten vertrouw en ga voor je droom en neem onderweg gerust Florette onder de arm voor je gloednieuwe website."

Inge Prins - Drops Of Awakening

Benieuwd naar enkele resultaten?

51801f_3ff41d504ce14676b1372b579caaf970~mv2.webp

Doux Séjour

LEES MEER

2c3b1c_b5cfe1ab27a04d8eb9f1e4666648f87d~mv2.webp

Penduka

LEES MEER

Kim Van Looveren

“Ik ben supertevreden van mijn nieuwe website! Het ziet er niet alleen aantrekkelijk uit, Florette heeft er ook voor gezorgd dat ik na de opbouw van de website er volledig zelf mee aan de slag kan. Mijn website is op korte termijn gecreëerd door hier intensief aan te werken en zo ben ik ook zo min mogelijk van mijn tijd verloren."

Kim Van Looveren - De Meir.bloem.hoeve

Ik wil jou écht leren kennen

Ik ga graag in gesprek met jou over waar je momenteel staat in je leven en je bedrijf. Ik luister, voel en geef suggesties over waar je groei ligt. De impact die jij hebt op het leven van anderen, die wil ik graag zelf betekenen voor jou.

Florette schudt kaarten en lacht
bottom of page