top of page
Florette zit aan tafel voicebericht in te spreken

DE TEKENTAFEL

Heb je geen idee waar je moet beginnen met je website?

Een goede website start met het uitwerken van je fundament – het bepalen van wie je bent en wat jou uniek maakt. Daarom bepalen we eerst je merkidentiteit. Daarna onderzoeken we wie je ideale klant is en wat die herkenbaar vindt. Zo kunnen we vlot overgaan naar een aanbod dat jouw visie volledig omvat en dat door anderen begrepen wordt.

STOP MET TIJD OF GELD IN DE VUILBAK TE SMIJTEN

Een sterke website is meer dan alleen een mooi design

Toen ik net begon te ondernemen, was ik volledig overdonderd. Ik had zoveel ideeën en voelde hierdoor een gigantische chaos in mijn hoofd. Elke keer als ik mijn gedachten probeerde te vertalen naar iets concreets, klopte er iets niets. Zo heb ik wel twintig keer mijn website opnieuw gemaakt in verschillende platformen. Tot ik uiteindelijk doorhad dat het gewoon de basis was die niet goed zat.

Vanaf het moment dat ik een duidelijke en solide basis uitgewerkt had, kon ik daar steeds op verder bouwen. Daarom gaan we samen eerst naar de tekentafel, waar ik je help met het uitwerken van de structuur. Zo onderneem jij nooit meer in het wilde weg en weet je wat je te doen staat in de toekomst.

Wat denk je ervan om verlost te zijn van deze gedachten?

1

Ik weet niet wat mij uniek maakt. Ik doe maar iets en ik kijk vaak naar de concurrentie om mijn aanbod te bepalen.

4

Klanten begrijpen niet wat mijn aanbod inhoudt en vinden er hun weg niet in.

2

Het lukt me niet om al mijn ideeën duidelijk uit te werken en ze over te brengen aan anderen.

5

Ik wil zoveel mogelijk mensen helpen, want meer omzet betekent meer klanten. Ik kies geen niche, uit schrik om klanten te verliezen.

3

Ik weet niet goed wat ik precies op mijn website moet schrijven en welke teksten resoneren met mijn klanten.

6

Op vlak van tools zie ik door de bomen het bos niet meer. Ik wil automatische processen opzetten, maar ik weet niet waar te beginnen.

1:1 PERSOONLIJK LIVE CONSULT

Van een ontastbare visie naar een concreet plan

01.

STRATEGISCHE SESSIE

Tijdens onze livesessie onderzoeken we je visie, doelen en behoeften en ontwikkelen we je verhaal tot iets tastbaars.

02.

VISIE EN MISSIE

We ontdekken wat jou uniek maakt, wat je echte missie is en waarom je doet wat je doet. Zo kan je die belangrijke informatie overal laten doorsijpelen.

03.

IDEALE KLANT

Samen ontdekken we je ideale klant, zodat je weet welke woorden en concepten voor hen relevant zijn en je deze kan gebruiken in je communicatie.

04.

SCHERP AANBOD

Een scherp aanbod is steeds eenvoudig, zodat mensen het begrijpen. Het richt zich niet enkel op wat je doet, maar ook op wat het oplevert.

05.

STRUCTUUR

Giet al het voorgaande in een goede structuur die niet enkel jij, maar ook anderen begrijpen. Zo heb je een stevige basis voor een website die werkt én helemaal past bij wie jij bent.

06.

TOOLS

Samen kiezen we de tools die jij op dit moment nodig hebt om te bereiken wat je wil. Uiteraard houden we er rekening mee dat ze volledig bij je passen én dat ze gemakkelijk te gebruiken zijn.

Florette helpt jou in je bedrijf

IK ONDERSTEUN JE

om je spaghetti van ideeën te ontwarren

Mijn talent zit in het zien van het grotere plaatje. Even uitzoomen en ontdekken waar het precies scheef zit. Want wanneer we aan ons eigen bedrijf werken, zijn we vaak zo gefocust op de details dat we het geheel uit het oog verliezen.

 

Ik ontwierp al meer dan dertig websites en hielp verschillende klanten met het structureren van hun verhalen naar een tastbaar plan. Daarvoor combineer ik structuur en strategie met authenticiteit en moedig ik je aan om keuzes niet enkel vanuit je hoofd te maken.

Wat ondernemers vertellen over de tekentafel

Case: Knappie

Knappie

LEES MEER

Case: Bolleke Krol

Bolleke Krol

LEES MEER

"Vanaf de eerste introductie meteen het gevoel dat zij begreep wat we zochten en zich kon verplaatsen in onze verschillende posities binnen verschillende cultuurgroepen."

- Christine Roos

Is de tekentafel wel iets voor mij?

Wil jij eindelijk iets neerzetten? Weet jij waar je naartoe wil en wat je dromen zijn? Voel je het verschil tussen het uitwerken van ideeën omdat je het gevoel hebt dat het moet en ideeën waarvoor je gemaakt bent? Begrijp je dat je na deze sessie nog heel wat werk hebt – en heb je ook de energie om dat werk te verzetten? Dan is de tekentafel zeker iets voor jou.

Deze sessie is je voorbereiding, de structuur in je chaos. Het uitwerken is aan jou! Ik geloof er dan ook sterk in dat je website alleen werkt als jij hier zelf ook aanpassingen aan kan doen. Anders zit je telkens opnieuw vast met je volgende ideeën.

Het is tijd om je missie in de wereld te zetten

Jouw klanten begrijpen niet helemaal wat jij aanbiedt, omdat je moeite hebt met het overbrengen van je aanbod. Je hebt geen idee wat jou precies anders maakt, wat je merkverhaal is en hoe je jezelf onderscheidt. Daarom duiken we samen in de diepte, zodat jij weet waar het foutloopt en je verhaal vanaf nu wél duidelijk overkomt bij je klanten.

Beeld je eens in hoe fantastisch het zou zijn om een nieuw idee te hebben en meteen te weten hoe je hier structuur in brengt. Je website is altijd klaar om uit te breiden en helpt je zo bij het ondersteunen van je ideeën. Verander je mindset en geloof erin dat ook jij deze vaardigheid kan leren. Voel je welke rust dit je geeft?

Florette in de natuur met roze jurk. Lacht.

1:1 LIVE SESSIE VAN 4 UUR

De tekentafel

 • Gedurende een halve dag (4 uur) scheppen we samen duidelijkheid en maken we jouw concept concreet. We ontdekken wie jij bent en wat je onderscheidt en stapt met een plan naar buiten.

 • Ik neem je mee naar Barbos in Lembeke, mijn vaste locatie midden in de natuur.

 • Ik zorg ervoor dat jij dicht bij jezelf blijft door de juiste vragen te stellen.

 • Na onze sessie ontvang je toegang tot verschillende templates in Notion waarin je alles kan uitwerken. Dit vormt de basis voor je toekomstige website.

 • Daarnaast krijg je ook nog een digitale check-in call en videofeedback op je website

 • Je krijgt toegang tot mijn Wix Video Tutorials die je helpen om je eigen website te bouwen.

 • Een maand na de sessie volg ik je op door middel van een check-inmoment.

 • Zit je technisch vast in Wix? Dan kan je vragen insturen en zorg ik voor videotutorials.

Al helemaal enthousiast? Top! Plan eerst even een kennismakingsgesprek in, zo kan ik meteen inschatten of de tekentafel iets voor jou is.

Veelgestelde vragen

 • Kan ik annuleren?
  Annuleren kan tot twee weken voor de start van de workshop. Daarna is het wel mogelijk om iemand anders aan te brengen die in jou plaats zou komen.
 • Wat moet ik meebrengen?
  Vooral jezelf, maar een computer is ook welkom als je niet graag met je handen werkt. Een koptelefoon ga je nodig hebben en eventueel een kussentje voor de meditatie. Wil je je kleren proper houden in het bos? Zorg dan voor reservekleding!
 • Gaat het niet te zweverig zijn?
  We starten inderdaad met een meditatie om bij je onbewuste verlangens te komen. Maar heel veel van deze workshop is zeer praktisch en toepasbaar. Het is zeker niet zweverig, net heel gegrond.
 • Het is ver rijden, kan ik ergens overnachten?
  Barbos is een bed&breakfast, dus je kan altijd bij hen een kamer boeken. Doe dit via hun eigen website en dan bespaar je toch wel wat!
 • Ik heb intoleranties wordt hier rekening mee gehouden?
  Je kan je intoleranties meegeven in het intakeformulier dat je ontvangt na de betaling.
 • Waar gaat het door?
  We spreken af in het prachtige Barbos, vlak bij de Lembeekse bossen. Ledestraat 66, 9971 Kaprijke
 • Moet ik mee gaan wandelen?
  De verbindende wandeling is een prachtige afsluiter van deze dag. Maar als je niet wilt wandelen, mag je altijd al vroeger vertrekken.
 • Ik denk erover om mijn eigen website te maken. Is dit dan ook interessant?
  Zeker! Deze sessie zorgt ervoor dat je alles uitklaart wat nodig is om je eigen website te maken of te laten maken. Wil je graag dat ik je website maak? Dan is dit nog steeds een geweldige voorbereiding. Weet dat deze sessie inbegrepen zit bij een website van vijf pagina’s, dus dan krijg je een korting voor de prijs van deze sessie.
 • Ik wil meedoen!
  Geweldig! Dan plan je het best even een kennismakingsgesprek in. Zo kan ik even uitzoeken of dit op dit moment de juiste stap is voor jou. Daarna krijg je een vragenlijst doorgestuurd en prikken we een datum.
 • Vindt de tekentafel ook online plaats?
  Momenteel geef ik de sessies niet online, omdat het moeilijker is om diep samen te werken via een computerscherm. Het is zeker de moeite om hiervoor naar Lembeke te komen. Is het echt ver voor jou? Dan kan je altijd overnachten, want Barbos is ook een B&B.
 • Kijk jij nog even mee naar mijn website nadien?
  Ga je na de sessie zelf aan de slag? Dan neem ik twee maanden na de sessie een feedbackvideo op. Zo zie je meteen waar er nog onduidelijkheid zit. Wil je dat ik je website qua design en professionaliteit nog even onder handen neem? Dan kan je voor Fix Your Wix kiezen met een mooie korting. Lukt het je niet om bepaalde tools te koppelen of je online systemen op te zetten? Dan krijg je hier ook 10% korting op.
 • Ik weet nog niet precies wat ik wil doen, kan jij me helpen?
  Heb je nog geen idee wat je wil doen? Dan is deze sessie (nog) niet voor jou. Het is belangrijk dat je net heel goed weet wat je wil, maar dat je niet weet hoe je dit moet vertalen. Wil je te veel en moeten we op zoek naar de essentie? Dan ben je ook helemaal welkom.
 • Voor wie is de tekentafel bedoeld?
  Het maakt niet of je een startende ondernemer bent of al veel ervaring hebt. Van zodra je het gevoel hebt dat je geen structuur meer hebt of merkt dat je potentiële klanten je aanbod niet begrijpen, is deze sessie zeker iets voor jou. Je voelt dat er veel in je zit, maar je kan het momenteel nog niet omzetten naar iets concreets. En laat dat nu net zijn wat je nodig hebt.
 • Ben ik na de tekentafel klaar?
  Nee, het is jammer genoeg niet mogelijk om op een halve dag je strategie en aanbod uit te pluizen en dit ook nog in een duidelijke website te gieten. Wat je wel hebt? Duidelijkheid in hoe je kan starten – een plan van aanpak. Je hakt veel knopen door en je hebt het gevoel dat het eindelijk helder is. En je gaat vooral naar buiten met veel goesting om ermee verder te gaan.
 • Wat is de investering voor de tekentafel?
  € 750 excl. btw. Hiervoor krijg je een online intakecall en een handige vragenlijst die je vooraf invult, mijn eigen voorbereiding zodat we er meteen kunnen invliegen, een halve dag full focus werken aan je bedrijf in een groene omgeving met snacks en drankjes, toegang tot je eigen Notionomgeving vol templates, een check-inmoment na de sessie, videofeedback op je website en de mogelijkheid om je website te laten optimaliseren met korting.
 • Hoeveel extra kosten komen er nog bij?
  Wat niet inbegrepen is, is de prijs van je domeinnaam & de prijs van Wix als hosting. Een domeinnaam kost rond de vijf euro per jaar en je Wix hosting heb je vanaf €11 per maand zonder betaalmogelijkheden voor het goedkoopste pakket. Je hebt ook gratis Wix pakketten, maar dan kan je je website niet op je eigen domeinnaam plaatsen en dit raad ik niet aan voor een professionele website.
 • Hoe werkt het als ik een fotoshoot bijboek?
  Als je de fotoshoot bijbesteld neemt Janna van de fotoschuur contact op met je. In de 350 euro zit een online call waarin je de nodige beelden bespreekt, een shoot van 60 minuten en de nabewerking van alle foto's (minstens 50). De shoot wordt ingepland in september en tijdens de week, de exacte datum spreek je af met Janna zelf. Je kan kiezen om de shoot te laten doorgaan in haar mooie gezellige studio met veel natuurlijk licht of je kan de shoot laten doorgaan op een locatie naar je eigen keuze (bijvoorbeeld je eigen salon) hiervoor moet je wel een kilometervergoeding van 50 cent per kilometer rekenen buiten Gent. Dit is nog apart af te rekenen met Janna. Je gaat dus niet alleen beelden hebben voor je website, maar ook zeer veel beelden om te gebruiken op je sociale media! Echt een buitenkans dus ;-)
 • Ik heb nog geen domeinnaam, is dat erg?
  Dit heb je nodig tegen de livedag, maar ook hier word je bij geholpen tijdens de voorbereiding. Komt helemaal goed.
 • Hoe boek ik de extra opties?
  Na het inschrijven voor de workshop ontvang je een mail met de mogelijkheid om het herschrijven van de teksten of de fotoshoot te boeken. Geen zorgen dus als je deze optie niet meteen te zien krijgt bij het aankopen van de workshop zelf.
 • Ik ben echt niet technisch aangelegd, gaat het me wel lukken?
  Alles wat je moet weten ga ik je gewoon tijdens de livedag vertellen. Ik zorg dat iedereen mee is en we stap voor stap samen verder gaan. We starten vanuit een thema dat ik speciaal voor jullie heb ontworpen en Wix werkt heel intuïtief en je hebt helemaal geen kennis nodig van websites en coderen.
 • Ik heb nog geen inhoud voor mijn website, kan ik meedoen?
  Natuurlijk! Vanaf je inschrijft krijg je toegang tot de Notion pagina die je stap voor stap meeneemt in het uitwerken van jouw eigen website. Hier help ik je met het verzamelen en maken van alle inhoud van je website. Er zit ook een checklist bij die je laat zien wat je allemaal gaat nodig hebben op de dagworkshop zodat je tijd genoeg hebt om het te verzamelen. Hoe meer je al hebt tegen de livedag, hoe meer je eruit gaat halen. Maar zie het als een goede manier om er nu eindelijk mee aan de slag te gaan.
 • Hoe uitgebreid is de website die we gaan maken?
  We werken samen naar een website toe van vijf pagina's en een blog (optioneel) homepagina, twee aanbodpagina's, over mij pagina en een contactpagina. We gaan geen online boekingen integreren, maar als je hier nog mee wilt uitbreiden later is het altijd mogelijk. Door mijn gratis video tutorials, het uit te besteden of een vervolgworkshop.
 • Is lunch inbegrepen?
  Wees maar zeker! We kunnen geen website bouwen op een lege maag, dus ik zorg voor een lekkere lunch en een pauze tijdens het werk.
 • Ik heb al een website, kan ik dan nog meedoen?
  We gaan sowieso van nul starten op deze dag. Maar dat wil niet zeggen dat je andere website niet meer mag bestaan. Natuurlijk vanaf we de website die je samen met mij maakt gaan koppelen aan je domeinnaam, verdwijnt je oude. Maar niet getreurd, je kan altijd goede stukjes overnemen. Al is het het fijnste om helemaal met een leeg canvas opnieuw te beginnen.
 • Moet ik wat voorbereiden tegen de workshopdag?
  Ja dat wel! Heel wat, maar ook dat doen we samen. Je hebt de inhoud van je website nodig, die we samen opmaken tijdens de twee online voorbereidingssessies. Daarnaast heb je een domeinnaam nodig. En natuurlijk goede beelden, want zonder goede beelden maak je geen mooie site. Alle voorbereiding kan je mooi volgen in je Notion stappenplan en overlopen we samen nog eens.
 • Als ik kies voor copywriting van €250 moet ik dan geen teksten meer schrijven?
  Nee, Hannie gaat alleen je teksten herschrijven. De eerste versie van de teksten en de opbouw doen we samen in de voorbereidingsfase. Vanaf je deze geschreven hebt, bezorg je ze aan Hannie. Het is wel belangrijk dat je het schrijven van de teksten niet te lang uitstelt, zodat Hannie ook de ruimte heeft om ze te herschrijven. Je bezorgt je teksten ten laatste op 25 september aan Hannie zodat zij haar magie kan laten werken.
 • Hoeveel deelnemers doen er mee?
  De workshops worden gegeven met maximaal zes deelnemers. Zodat ik voor iedereen voldoende tijd heb om te helpen!
 • Wat als ik niet aanwezig kan zijn op een online call?
  De online calls gaan atypisch in zijn werk. Het is op een vaste dag, maar iedereen krijgt zijn eigen half uur waarop de focus helemaal op jou ligt. Je kan dus kiezen of je alleen je eigen half uur claimt of ook de feedback van de andere deelnemers volgt. (Want je kan ook echt veel leren van de andere of inspiratie opdoen!) Maar als je dus niet kan op de online call dan krijg je van mij video feedback in de plaats op jou gepland tijdslot. De call wordt opgenomen en doorgestuurd.
bottom of page