top of page
Florette zit aan tafel voicebericht in te spreken

DE TEKENTAFEL

Weet jij ook niet waar je moet beginnen met je website?

Een goede website start bij het uitwerken van je fundament. De bepaling van wie je bent en wat jouw uniek maakt. We gaan jouw merkidentiteit bepalen. Daarna moeten we onderzoeken wie je klant is en wat die herkenbaar vindt om dan over te gaan tot een aanbod dat jouw visie samenvat en andere begrijpen. 

STOP MET TIJD OF GELD IN DE VUILBAK TE SMIJTEN

Een goede website is meer dan een mooi design

Toen ik net begon met ondernemen was ik helemaal overdonderd, ik had zoveel ideeën en een gigantische chaos in mijn hoofd. Elke keer als ik dit probeerde te vertalen in iets concreet klopte er iets niet. Zo heb ik wel twintig keer mijn website opnieuw gemaakt in verschillende platformen. Tot ik doorkreeg dat het gewoon de basis was die niet goed zat. Vanaf ik een duidelijke solide basis had uitgewerkt, kon ik daarop altijd verder werken en had ik een kapstok waaraan ik telkens nieuwe zaken kon haken. Samen gaan we naar de tekentafel zodat ik jou ook kan helpen met de basis en structuur uit te werken. Zo begin jij nooit meer in het wilde weg en weet je wat je moet doen in de toekomst.

Ook jij kan van deze vraagstukken verlost worden

1

Ik weet niet wat mij uniek maakt. Ik doe maar wat en kijk vaak naar mijn concurrentie om mijn aanbod te bepalen. 

4

Klanten vinden hun weg niet in mijn aanbod. Ze begrijpen niet goed wat ze allemaal kunnen doen. Mijn website werkt gewoon niet.

2

Het lukt niet om al mijn ideeën duidelijk uitgewerkt te krijgen en ze over te brengen aan andere

5

Ik wil zoveel mogelijk mensen kunnen helpen. Want meer mensen is meer klanten. Dus ik kan geen niche kiezen uit angst klanten te verliezen.

3

Ik weet nooit goed wat ik op mijn website moet schrijven. Eigenlijk weet ik niet welke teksten resoneren bij mijn klanten.

6

Ik zie qua tools door de bomen het bos niet meer. Ik wil automatische processen opzetten, maar weet niet waar ik moet beginnen.

1:1 PERSOONLIJK LIVE CONSULT

Van een ontastbare visie naar een concreet plan & sterk fundament

01.

STRATEGISCHE SESSIE

Tijdens onze live sessie gaan we jouw visie, doelen en behoeften onderzoeken, en ontwikkelen we je verhaal tot iets concreet en tastbaar dat jij als basis kan gebruiken.

02.

VISIE EN MISSIE

We gaan ontdekken wat jouw uniek maakt, wat je echte missie is en doet wat je doet. Zodat je dat in alles kan laten doorsijpelen.

03.

IDEALE KLANT

Samen ontdekken we je ideale klant. Zodat je weet van welke woorden en concepten die aangaat en deze kan gebruiken in je communicatie.

04.

SCHERP AANBOD

Een goed aanbod is simpel genoeg dat mensen het begrijpen en richt zich niet op wat je doet, maar op wat het oplevert. Samen zorgen we voor een scherp aanbod.

05.

STRUCTUUR

Giet al het voorgaande in een goede structuur die niet alleen jij, maar ook andere begrijpen en je hebt de basis voor een website die werkt én honderd procent past bij wie jij bent.

06.

TOOLS

Welke tools gebruik je nu best voor wat je wil bereiken? Ook dit hangt af van wie jij bent en wat je wil bereiken. Samen kunnen we de tools kiezen die jou verder helpen én het je niet moeilijk maken.

Florette helpt jou in je bedrijf

IK KAN JOU ONDERSTEUNEN

Om je ideeën spaghetti te ontwarren en te vertalen naar een tastbaar plan

Mijn talent is het grote plaatje zien, uitzoomen en ontdekken waar de haakjes scheef zitten. Als we aan ons eigen bedrijf werken, focussen we ons zo op de details dat we The Bigger Picture verliezen, en laat daar nu net het succes zitten. Na meer dan dertig websites te ontwerpen en mensen hun verhalen te structureren wil ik dit samen met jou doen zonder dat jij heel je website moet laten ontwerpen. Ik combineer structuur en strategie met authenticiteit en belet je om keuzes puur vanuit je hoofd te maken. 

"Vanaf de eerste introductie meteen het gevoel dat zij begreep wat we zochten en zich kon verplaatsen in onze verschillende posities binnen verschillende cultuurgroepen."

- Christine Roos

Maar is dit wel iets voor mij?

Je wil nu eindelijk iets echt neerzetten. Ondertussen weet je al wel waar je naartoe wilt en wat je dromen zijn. Je voelt al wat het verschil is tussen ideeën die je doet, omdat het zo moet of veel geld opbrengen of de zaken waar jij echt voor in de wieg gelegd bent. Je snapt dat je na deze sessie nog heel wat werk hebt, en hebt ook de energie om het werk te doen. Want deze sessie is je voorbereiding, je plan. Het uitwerken is aan jou! Het maakt niet of je startend bent of al een tijdje bezig bent, je hebt gewoon nood aan structuur in je chaos en duidelijkheid.

Wanneer zoek je beter iemand anders

Als je iemand nodig hebt die non-stop je hand vasthoudt en je zelf geen keuzes kan maken. Je wil dat alles vanzelf gaat en wil zelf niets meer doen.

 

Als je alleen dingen doet omdat ze geld opbrengen, los van hoe graag je het doet. Ik geloof dat je geld mag verdienen, veel geld! Maar wel op een manier die bij je past en niet omdat iemand zegt dat het zo moet.

 

Persoonlijk geloof ik dat dingen alleen kunnen werken als jij ze ook snapt. Dus zelfs al ontwerp ik nadien je website, als jij hier zelf geen aanpassingen aan kan doen, zit je telkens opnieuw vast met je ideeën en ben de juiste klant voor mij.

Stop met twijfelen en neem actie zodat jij je missie de wereld in kan zetten

Het maakt niet uit of je nieuw bent als ondernemer of al wat ervaring hebt. Het blijft een feit dat je moeite hebt met overbrengen wat jij te bieden hebt naar anderen. Mensen snappen misschien niet wat je doet of aanbiedt en al helemaal niet wat jou uniek maakt. (Spoiler: dat ben je zelf, maar hoe toon je dat nu?).

Je hebt geen idee wat jou anders maakt, wat je merkverhaal is en hoe je er dus kan uitspringen? Samen gaan we tot de diepte zodat jij weet waar het foutloopt en je verhaal duidelijk overkomt bij je klanten.

Hoe zou het voelen om een nieuw idee te hebben en meteen te weten hoe je hier structuur in brengt? Je website die klaar staat en die helpt je bij het ondersteunen van je nieuwe ideeën, altijd klaar om uit te breiden. Je voelt wat je klant voelt en weet welke woorden ze gebruiken. Het is een shift in mindset en een skill die je kan leren. Elk onderdeel past samen, als een groot verhaal. Voel je welke rust je dit kan brengen? Dat is de essentie van structuur en strategie. 

Florette in de natuur met roze jurk. Lacht.

1:1 LIVE SESSIE VAN 4 UUR

De tekentafel

Opsomming van alles wat je krijgt

 • Een halve dag (4 uur) samen duidelijkheid scheppen en van concept naar concreet te gaan. Of ontdekken wie jij bent en wat jouw onderscheid. In ieder geval ga je met duidelijkheid en een plan naar buiten. 

 • Dit op mijn vaste locatie in Barbos Lembeke. Heerlijk in de natuur.

 • Mijn supersnel brein vol ideeën en structuur staat klaar voor jou. 

 • Ik zorg ervoor dat jij dicht bij jezelf blijft door de juiste vragen te stellen

 • Je ontvangt achteraf van mij toegang tot verschillende templates in Notion waar je alles in kan uitwerken en die de basis vormen voor je toekomstige website

 • Toegang tot mijn Wix Video Tutorials die je helpen om je eigen website uit te bouwen

 • Een check-in moment een maand na de sessie voor opvolging

 • Als je technisch vast zit in Wix, kan je vragen insturen en zorg ik voor video tutorials

Wil je meedoen? Plan dan eerst een kennismakingsgesprek, zo zie ik of je een goede kandidaat bent. 

Veelgestelde vragen

 • Kan ik annuleren?
  Annuleren kan tot twee weken voor de start van de workshop. Daarna is het wel mogelijk om iemand anders aan te brengen die in jou plaats zou komen.
 • Wat moet ik meebrengen?
  Vooral jezelf, maar een computer is ook welkom als je niet graag met je handen werkt. Een koptelefoon ga je nodig hebben en eventueel een kussentje voor de meditatie. Wil je je kleren proper houden in het bos? Zorg dan voor reservekleding!
 • Gaat het niet te zweverig zijn?
  We starten inderdaad met een meditatie om bij je onbewuste verlangens te komen. Maar heel veel van deze workshop is zeer praktisch en toepasbaar. Het is zeker niet zweverig, net heel gegrond.
 • Het is ver rijden, kan ik ergens overnachten?
  Barbos is een bed&breakfast, dus je kan altijd bij hen een kamer boeken. Doe dit via hun eigen website en dan bespaar je toch wel wat!
 • Ik heb intoleranties wordt hier rekening mee gehouden?
  Je kan je intoleranties meegeven in het intakeformulier dat je ontvangt na de betaling.
 • Waar gaat het door?
  We spreken af in het prachtige Barbos, vlak bij de Lembeekse bossen. Ledestraat 66, 9971 Kaprijke
 • Moet ik mee gaan wandelen?
  De verbindende wandeling is een prachtige afsluiter van deze dag. Maar als je niet wilt wandelen, mag je altijd al vroeger vertrekken.
 • Ik wil misschien toch mijn website laten maken, is dit dan ook interessant?
  Zeker weten! Deze sessie zorgt ervoor dat jij alles hebt uitgeklaard wat nodig is om je eigen website te maken of te laten maken. Zodat je vlot kan opstarten en niet vast komt te zitten. Meteen een website ontwikkelen die werkt! Als je wil dat ik je website maak, is dit ook nog steeds een geweldige voorbereiding. Maar weet dat deze sessie inbegrepen zit bij een website van 5 pagina's (€2222), dus als je hiermee aan de slag wil, trek ik de prijs voor deze sessie eraf. Goeie deal niet? ;-)
 • Ik wil meedoen!
  Geweldig! Dan moet je even een kennismakingsgesprek inplannen. Zo kan ik met je in een kort gesprekje uitzoeken of dit de juiste stap is voor jou. Daarna krijg je een vragenlijst doorgestuurd en prikken we een datum.
 • Kan het ook online?
  Op dit moment geef ik deze sessies niet online. Het is moeilijker om zo diep samen te werken achter een computer scherm. En het is de moeite om naar Lembeke te komen! Als het echt ver is voor jou, kan je altijd overnachten. Barbos is ook een B&B. Dit doe ik zelf ook altijd als ik een afspraak of programma heb dat verder weg is.
 • Kan ik jou nog naar mijn website laten kijken nadien?
  Als je na deze sessie zelf aan de slag gaat, neem ik twee maand na onze sessie een feedback video op met punten die nog beter kunnen. Waar er misschien nog onduidelijkheid zit. Wil je dat ik je website qua design en professionaliteit nog onder handen neem kan je een Fix Your Wix aankopen voor €500 ipv €610. Dan ga ik jouw website van 5 pagina's naar een hoger niveau brengen. En lukt het je niet om bepaalde tools te koppelen of je online systemen op te zetten, krijg je hier ook 10% korting op.
 • Ik weet nog niet wat ik wil doen, kan jij me helpen?
  Als je geen idee hebt van wat je wilt gaan doen is deze sessie niets voor jou. Het is belangrijk dat je net heel goed weet wat je wilt, maar niet weet hoe. Of je wil te veel en we moeten op zoek naar de essentie, dan ben je ook welkom natuurlijk!
 • Voor wie is het?
  Het maakt niet uit of je starter bent of al eventjes bezig. Vanaf je het gevoel hebt dat je te veel wil doen en geen structuur meer ziet of je merkt dat andere jouw aanbod en verhaal niet begrijpen is deze sessie voor jou. Je voelt dat er veel zit, maar je kan het nog niet opzetten naar iets concreet én laat dat nu net hetgeen zijn dat je nodig hebt om duidelijke communicatie op te bouwen naar potentiële klanten.
 • Is het na 4 uur afgewerkt?
  Helaas. Het zou onmogelijk zijn om op 4 uur heel je strategie en aanbod uit te kunnen pluizen in dit allemaal in een duidelijke website te gieten. Wat ga je wel hebben: Duidelijkheid in hoe je kan starten, een plan van aanpak. Knopen die zijn doorgehakt en het gevoel dat er veel ontward is. En je gaat vooral buiten met goesting om ermee verder te gaan!
 • Wat is de prijs van deze exclusieve dag?
  €750 excl. btw, hiervoor krijg je dan ook veel: - Intake: een online call + een handige vragenlijst die je vooraf invult - Mijn eigen voorbereiding, zodat we er meteen in kunnen vliegen - 4 uur gaan we samen aan je bedrijf werken. Full focus & 1 op 1 - Toegang tot je eigen Notion omgeving vol templates waar je nadien verder alles kan uitwerken - Een check-in moment een maand na de sessie om op te volgen hoe het gaat - Video feedback op je website 2 maanden na onze sessie zodat je een incentive hebt om door te werken. - Mogelijkheid om je website te laten optimaliseren aan een korting - Onze live sessie gaat door op een heerlijke locatie in Lembeke, met snacks en drankjes.
bottom of page