top of page

DIENST

De tekentafel met focus op structuur

OVER HET PROJECT

Bolleke Krol wordt met passie gerund door Andrea. Zij wil laten zien dat iedereen creatief bezig kan zijn. Ze is helemaal in de ban van macramé en handbreien. Voor haar is het belangrijkste dat iedereen met een afgewerkt product naar huis gaat, ongeacht hun niveau. Ze biedt onder andere workshops aan met verschillende thema's en voor verschillende doelgroepen, én ook nog een webshop vol DIY-pakketten. Dit zorgt voor een zeer groot aanbod, dat al snel heel onoverzichtelijk werd op haar website. Mensen vonden niet meteen wat ze zochten en wisten niet wat er allemaal te vinden was. We zijn samen gaan onderzoeken wie haar doelgroep echt was, hoe zij zouden zoeken op haar website en wat hen zou aanspreken. Samen legden we de structuur vast en hebben we dit in handvatten gegoten, zodat zij helemaal zelf haar website naar een hoger niveau kon tillen.

HAAR EIGEN WOORDEN

"Florette is echt een krak in haar vak"

Florette is echt een krak in haar vak! Toen ik met mijn onderneming startte, koos ik voor Wix omdat ik zelf aan de slag wilde met het bouwen van een website. Hoewel ik best blij was met de look en feel van mijn website, merkte ik dat er veel chaos was en weinig structuur. Het aanbod was te groot, en ik had geen flauw idee hoe ik mijn klanten een duidelijke structuur kon aanbieden. Ik kwam terecht bij Florette en voelde al snel een match. Ze stelde uit haar aanbod 'de tekentafel' voor. Tijdens deze sessie in het gezellige 'Barbos' hebben we de structuur van mijn onderneming helemaal in kaart gebracht. Voor mij was het een enorme eyeopener om eens na te denken over: wie is nu concreet mijn doelgroep? Wat maakt mij anders dan de rest? Waarom kiezen voor Bolleke Krol? Florette bedacht manieren om klanten snel bij hun passende producten en diensten te krijgen zonder onnodige klikken. We maakten samen sjablonen op in Wix, waar ik thuis mee aan de slag kon gaan. Ook deelde ze ontzettend veel tijdbesparende tips en tricks van Wix. Er is een hele wereld voor mij opengegaan :) De wandeling en lunch die voorafgingen aan de sessie vond ik ook een fijne (en heel lekkere!) meerwaarde.


-Andrea Vanslembrouck


Na De tekentafel

Voor deze website heb ik geen webdesign gedaan, alleen de tools in handen gegeven zodat ze dit zelf zo efficiënt mogelijk kon doen

Voor De tekentafel
bottom of page